Kaoz

Kommentarer slået fra

Fulde navn: Border Team’s Out of Control

 

Mor: Littlethorn Ruby

Far: Stensedals Twist’n’ Shout

Fødselsdato: 13. maj 2010

Køn: Han

Farve: Blue merle

Sundhed: HD B, AD 0, OCD Ikke påvist

Titler: LP1

Om Kaoz:

Kaoz er vores første border collie, og har i den grad sat gang i vores hverdag. Han er ikke kun hurtig til at lære, men udfører også øvelserne/tricks’ene med en super hastighed. Af særlige kendetegn kan nævnes hans sociale og kærlige væsen, hans lærevillighed og lyst til at tænke. Sidst men ikke mindst er han evig og altid glad for alt og alle, og burde måske have heddet Happy til mellemnavn.

 

Vores ambitioner er at prøve kræfter med et par rally- og lydighedsprøver, men det største fokus vil være på agilityen. Han er da også uden tvivl mindst ligeså bidt af agilityen som sin fører. Hvis det stod til ham, kunne vi træne agility dagen lang. Han har enorm vedholdenhed og energi, og så har han heldigvis et rigtig dejligt drive for sit legetøj – specielt frisbee’en som slår alt andet.

 

Indendøre kan der tiltider være fest, men for det meste er det ikke noget problem for ham, at ligge og slappe af i timevis. Men er der den mindste antydning af en der vil lege, går der ikke et splitsekund før legetøjet er hentet og han er klar – også selvom man troede han lå i den dybeste søvn.

 

Han har helt klart indfriet vores forventninger til ham og til racen generelt.

Kaoz deltog ved Border Collie Klubbens Klubmesterskab 2010 i babyklassen (udstilling). Her blev har BIR både lørdag og søndag – SL begge dage ligeledes. Dette var nok til også at ende som årets klubmester i babyklassen 2010 i Border Collie Klubben.

 

Kaoz har endvidere deltaget ved Sorø Hundevenners Klubmesterskab 2010 i begynderklassen. Her opnåede vi en delt tredjeplads (disciplinerne var agility, lydighed og rally-lydighed).

 

…vi ser frem til endnu flere oplevelser fremover.

 

Hjemmeside: www.samoyed.mono.net