Sakse

Kommentarer slået fra

Fulde navn: Border Team’s Continuous Motion

Mor: Amy

Far: Stensedals Twist’n’ Shout

Fødselsdato: 24. januar 2009

Køn: Han

Farve: Sort/hvid

Sundhed:

Titler:

Om Sakse:

Jeg var så småt på udkig efter en hvalp, da jeg hørte at Amy og Spooky skulle pares.  Blev meget glad da jeg blev skrevet op til en hanhvalp efter disse to lækre dygtige hunde.  Dengang var fremtidsplanerne Agility, Agility og Agility. Og lidt lydighed og udstilling til husbehov.

Efter hvalpene var født, blev ventetiden lang. Heldigvis måtte vi komme lige så tit vi ville og besøge vores hvalpe.  Og hvor var det skønt at se hvor meget der blev gjort for de små kræ. Det var en super harmonisk og velstimuleret hvalp jeg fik med mig hjem i påsken 2009.  Og så elskede han at træne. Især med klikker. Den fik jeg lært at bruge rigtigt på Johannas hvalpehold, som i øvrigt fulgte med når man købte hvalp af Erik og Ingelise.  Jeg er meget meget glad over den prægning Sakse har fået i de første 8 uger.  Jeg er sikker på det følger ham resten af livet.

I 2009 var Sakse til to udstillinger, en som baby hvor han var særdeles lovende, og en som junior hvor han blev excelent.

5mdr gammel blev han klubmester i SHV. 11 mdr. gammel var han til prøve i Rally lydighed, hvor han fik 95 point ud af 100 mulige. De sidste 5 glippede da vi var på vej ud fra sidste post og halsbåndet pludseligt kløede enormt meget. Godt gået af en hund hvis ”mor” ikke er nogen ørn udi lydighedens kunst.

I begyndelsen af 2010 får min mand konstateret uhelbredelig nyrekræft. Selv om jeg har orlov fra arbejdet er der ikke overskud til at få passet træningen med hundene.  Men Sakse forstod selv at få lavet lidt træning og sjov herhjemme.  Når han synes det var tid, stillede han sig i-”på Plads” position, og den holdt han til jeg fik fundet gufferne frem, så vi kunne træne resten af repertoiret.

Her I 2011 er vi stille og roligt kommet i gang igen. Opstarten har været svær, for et års forsømmelse mærkes tydeligt.  Men Sakses aldrig svigtende arbejdsglæde har slået igennem, og nu ser det lyst ud. Jeg har tilmeldt os vores første Agilityløb i DKK, og har som mål at bestå LP1  i løbet af 2011.

Kort om Sakse: han er en dejlig livsglad fyr, der elsker at arbejde, han er insisterende i alle sine forehavender, lidt ligeglad med andre hunde, (undtaget tæver i løbetid og hans personlige venner),  han stresser ikke,  er altid frisk på at prøve noget nyt, ikke bange Nytårs aften og for skud.  Er dog lidt vel glad for at snuse, men nu kan han godt lægge det væk når vi træner.

Sakse har HD-status A og AD-status 0.