Chevy

Kommentarer slået fra

Fulde navn: Border Team’s Crusie Control

Mor: Amy

Far: Stensedals Twist’n’ Shout

Fødselsdato: 24. januar 2009

Køn: Tæve

Farve: Blue merle

Sundhed:

Titler:

Om Chevy:

Chevy er blevet købt med konkurrencelydighed for øje, og jeg skal lige love for at jeg har fået træningshund for alle pengene! Chevy er en fantastisk træningshund, hun elsker at arbejde og rykker sig hurtigt fremad i træningen. Chevy har en fantastisk evne til at lukke alt ude så længe hun træner og med hendes iver for at please, er det nemt at korrigere hende. Chevy er en følsom og lidt usikker hund, dog har dette ikke været et problem, så længe der bliver taget hensyn til dette, hundes usikkerhed er også blevet bedre med alderen.

I 2009 startede Chevy (og fører) konkurrencelydighed LP1 for første gang med førstepræmie og et meget tilfredsstillende resultat.

Chevy blev i 2010 Dansk lydigheds champion samt udtaget til DM i LP3, målet for 2011 er titlen som Dansk elite lydigheds champion.

Udover lydighed er Chevy blevet udstillet en smule med tilfredsstillende resultat, hun vil i 2011 yderligere blive udstillet nogle gange. Hun har også prøvet at hyrde får, hvilket hun også har talent for.

I 2011 er det planen at Chevy skal have sit første kuld hvalpe, et efterårs/vinterkuld.

Chevy har HD status B og AD status 0, derudover er hun DNA testet fri for både TNS, CEA og CL

Hjemmeside: www.chedal.dk